В офіційному Тік-Ток акаунті романтичного реаліті" Холостячка " з'явилося відео, де змонтовані найсмішніші моменти, які зі зрозумілих причин довелося вирізати з основного випуску.

Відео миттєво стало вірусним, адже воно показує, що зірки телеекранів — такі ж живі і справжні люди, як і ми. Наприклад, за романтичною вечерею Мішина попросила ще чаю, але, очевидно, вдавилася макаронами і, зігнувшись, чи то щось промичала, чи то придушила кашель, але вийшло комічно.

Або момент, коли переможець шоу Олександр Еллерт лає муху: "Куди ти лізеш в мій синхрон?",- потім ловить її в кулак і робить вигляд, що проковтує її. Потім учасники проекту чогось з'їдають мух по черзі. При цьому саму Мішину вони просять багато не їсти. Загалом, посміятися є над чим. Дивіться і веселіться.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще