Російський співак Валерій Меладзе і екс - "віагрянка" Світлана Лобода виступили в Києві, при цьому правила карантинної безпеки не були дотримані. Про це стало відомо з Instagram сторіз телеведучого Володимира Остапчука, який відвідав Захід.

Концерт відбувся в одному з київських закладів, хоча масові заходи вкрай небажані через пандемію коронавірусу. Але глядачі танцювали під сценою без масок, майже впритул притулившись один до одного через брак місця.

Судячи з сторіз Остапчука, Меладзе заспівав свої найзнаменитіші хіти, такі як: "Как ты красива сегодня"," Спрячем слезы от посторонних," Текила любовь," Красиво"," Небеса " та інші.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Світлана Лобода народилася в Україні і тут же прославилася як учасниця тріо"Віагра". Однак будувати сольну кар'єру артистка переїхала також до Росії. У яскравому білому вбранні перед київською публікою Лобода заспівала свій кавер на" Текіла любов " Валерія Меладзе, а потім до неї приєднався і сам артист. Словом, час вони всі провели весело, шкода тільки що Covid-19 не дрімає.

Нагадавши, Меладзе перетворюється на " бомжа", Віагра не рятує:"Без роботи, без коштів". Він пропонує колегам покарати тих, хто скасував корпоративи, концерти та розважальні заходи.

Як повідомляв " Знай.ua", Брежнєва раптово заговорила про пенсію, як проведе старість дружина Меладзе: "пішли на це роки"

Знай.ua писав, афроамериканки у Віагрі? Меладзе заінтригував двома очаровашками, зовсім не схожі на Брежнєву.