Популярна українська акторка і ексхолостячка Ксенія Мішина насолоджується часом безтурботних побачень, прогулянок і цукерково-букетного періоду зі своїм коханим Олександром Еллертом.

Проєкт, який дивилися мільйони українців, завершено - прийшов час для вільних від пильних поглядів і камер пригод.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Ксенії Мішиної в мережі Instagram, яку вона взяла зі сторінки Наташі Денисенко.

Так, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт встигли провести вечір з ще однією парочкою українських зірок - Наташею Денисенко і Андрієм Фединчиком. До слова, Наташа Денисенко також знімалася в серіалі "Кріпосна", як і Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Друзі, в цей пам'ятний день, я познайомилася з новим кумом. Ось він - подивіться! (Наташа направила камеру на Олександра Еллерта - ред.) щоб ви не думали, що телебачення вам бреше - це все правда. Я обираю кохання!", - розповіла Наташа Денисенко.

Також варто нагадати нашим читачам, що Ксенія Мішина, яка віддала за підсумками шоу своє серце гумористу Еллерту, мабуть не все встигла розповісти разом з Олександром на пост-шоу, яке пройшло в п'ятницю, 25 грудня.

Адже на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, в Stories з'явилася суперечлива фотографія з підписом: "Вчора на пост-шоу про дещо забули розповісти". І справа в тому, що на знімку Олександр постав сидячи перед Мішиною, яка оголила свій животик, і цілуючи його, натякаючи шанувальникам на вагітність акторки.

Раніше повідомляли, Мішина приморозила п'яту точку заради Еллерта - такого вночі акторка ще не робила.

Як повідомляв Знай.uа, кому Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим - елітні курорти, гори і спортзал.

Знай.uа писав, наречений "Холостячки" Еллерт висловив все, що приховував про Мішину: "А де Ксюю?".