Актриса "Кварталу 95" і подруга президента України Олена Кравець розповіла, як хоче провести Новий рік і як її діти загадують бажання Дідові Мороза. Про це вона розповіла в міні-інтерв'ю Катерині Осадчій.

Ведуча зазначила, що останні 15 років поспіль Новий рік вона зустрічала на сцені і завжди її відразу вітали з Днем народження, адже він у Кравець 1 січня і поцікавилася, чого жінка хоче в цьому році і що зміниться.

"Мрія така: нікуди не поспішати, щоб суєти цієї не було. Спокійно, в улюбленому красивому домашньому одязі приготувати все з малюками. Я хочу, щоб Дід Мороз прийшов. Не кудись, де ми його десь чекаємо, а додому. Просто розслабитися. Тому що у мене не виходить це в новорічну ніч. Цього року чисто по-домашньому. А день народження - я чекаю якогось сюрпризу", - каже Кравець.

Осадча поцікавилася, скільки подарунків отримує Кравець на День Народження і Новий Рік - один загальний або два різних.

"Милі мої друзі, у всіх людей на Землі є новий рік і день народження. І вони отримують два подарунки. Я з дитинства повинна задовольнятися одним. Чому? Я закликаю вас пам'ятати, що у мене теж два свята", - каже артистка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Катерина поцікавилася, як діти Кравець писали листи Дідові Морозу.

"Малюки сьогодні за сніданком писали. І подарунки так. І в морозилку поклали. Тому що він же прилітає, відкриває кожен день морозилку, якщо немає листа, немає і подарунків. А шо не так?",- каже Кравець.

Нагадаємо, подруга Зеленського Кравець з кварталу завела маленьких дітей в містичне місце.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Зеленського Кравець з кварталу зізналася в головному бажанні на Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "кварталу" похвалилася величезним букетом.