Відомий і досі популярний російський співак, відданий фанат президента країни-агресора РФ Путіна Олександр Буйнов продовжує ділитися в соціальних мережах новими публікаціями.

Цього разу Буйнов заявив, що життя триває і анонсував спільний виступ з балетом Алли Духової "Todes". Про це стало відомо завдяки публікації Олександра Буйнова в мережі Instagram.

"Життя триває. І знову Тодес. Як же приємно зустрічатися з хлопцями і постановником танців-номерів Андрієм Брикановим, імпровізуємо походу, на ходу! Мосфільм, Народна марка. До зустрічі на ТБ!", - підписав публікацію Олександр Буйнов.

Публікація Олександра Буйнова, скріншот: YouTube
Публікація Олександра Буйнова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За інформацією російських журналістів, концерт, на якому виступав Буйнов, пройшов у Державному Кремлівському палаці 18 грудня. Даний концерт було приурочено до Дня російських рятувальників, який святкують 27 грудня. Ведучі святкового вечора були - Яна Чурікова та заборонений в Україні Михайло Пореченков.

Відомо, що російський актор Михайло Пореченков в 2014 році обстріляв позиції українських військових на Донбасі і підтримав анексію Криму.

Раніше повідомляли, фанати "Гри престолів" дочекалися нову частину: хто зі світових зірок битиметься за "Будинок дракона".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських розлютила українців новим образом: "Штани замість кофти, зачіскою підлогу мити".

Знай.uа писав, Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром.