Любитель президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна Олег Газманов помітно змінився останнім часом і вирішив згадати часи ще до сивого волосся на Новий Рік.

Газманов показав, як проводив час з сім'єю в передноворічні дні в 2005 році, тобто 15 років тому. На знімках Олег позує в дублянці з хутром, вони з дружиною і сином грають у дворі свого будинку в хокей.

Головна зміна Газманова за ці 15 років впадає в очі. Виявляється, у нього була розкішна темна шевелюра на голові. Зараз же він стрижеться набагато коротше і не зафарбовує свою природну сивину.

Продовжую викладати фото нг різних років. Минулого разу багато вгадали-це був 2005р. рік чорного півня. Ось ще фото цього року. Ми давно вирішили не купувати натуральні ялинки до НГ(шкода їх) і посадили маленьку ялинку. Наряджали її, поки вона не виросла так, що вже на сходах було не дістати. Бережіть ліс!!! Нагадую, що завтра # домашній передноворічний ефір на моєму ютубканалі. Підписувати. Посилання в шапці профілю", - написав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікацію і зробили артисту чимало компліментів в коментарях.

"клас", "Маруся як Снігуронька"," красива у Вас сім'я", дуже круто", " Добрий день. Ми теж ялинку яка у нас росте наряджаємо", "які ви красиві і класні", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, улюбленець Путіна Газманов втік з Москви в шапці-вушанці, розслабився подалі від Кремля.

Як повідомляв Знай.uа, співак Путіна Газманов поніжився на окупованому півострові, навіть фанати не стрималися.

Також Знай.uа писав, що шепотун Путіна Газманов помітно постарів, ледве тріпається за штурвалом яхти.