Італійський актор Мікеле Морроне прославився головною роллю у фільмі "365 днів", який називають польською версією "50 Відтінків Сірого". З тих пір за життям і творчістю гарячого мачо стежить величезна аудиторія фанатів. Справедливості заради, відзначимо-велика частина цієї аудиторії дівчата.

Накачане тіло, пронизливий погляд, яскрава зовнішність і чуттєвий голос — все це візитні картки Морроне.

Щоб не втрачати популярність і підтримувати "дамський вереск" навколо своєї персони, Морроне регулярно викладає в Instagram гарячі фотографії. На більшості з них актор постає з голим торсом. Не стала винятком і свіжа фотка Мікеле в Instagram.

На чорно-білому знімку актор (до речі, чомусь поповнілий), проникливо дивиться в камеру. "Дай мені час, і ти побачиш", — загадково підписана фотографія.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Незважаючи на очевидну надбавку у вазі, спокусливі кубики на торсі Мікеле нікуди не поділися. Звертає на себе увагу і кільце на руці артиста, а також татуювання з написом "Cloud" (хмара) на його грудях. "Ти побачиш"... Невже Мікеле зібрався показати нам більше, ніж ми вже бачили? Інтригує, однак, будемо чекати.

Нагадаємо, жаркий Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал " Знай.ua " писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від одного в рот-треба було обережніше.