Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в соцмережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали кумедне селфі артистки.

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

На фото Тіна використовує маску, що збільшує губи і очі на все обличчя. Кадр вона іронічно обізвала "пластикою". Відзначимо, що співачка виглядає дуже смішно в такому амплуа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тіна Кароль в рекламі Garnier
Тіна Кароль в рекламі Garnier

Тіна шутніца😁😁😁 вказується в підписі до публікації

Тут попрацював найкращий пластичний хірург в оюличчі мами і тата", "Очі ще виразнішими стали!", "Де вона робила пластику😂, я теж хочу 😂", "Я собі на шпалери телефону поставлю 😂", "Правильно так і треба говорити хейтерам", "Найулюбленіша жартівниця❤️ прокоментували пост користувачі соцмережі

Тіна Кароль, скріншот з YouTube
Тіна Кароль, скріншот з YouTube

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль спокусила українців чуттєвими вигинами –ця посмішка буде Вам снитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, на офіційному фан-акаунті Тіна Кароль з'явилося трепетне сімейне фото з сином Веніаміном від чоловіка Євгена Огіра, який загинув у 2013 році.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль заінтригувала нескінченними ніжками перед "Танці з зірками". Шанувальники ламають голову, чи буде виконавиця в новому сезоні проекту, який почнеться вже зовсім скоро.