Український співак Володимир Дантес відправився разом зі своєю дружиною Надею Дорофєєвою у довгоочікувану відпустку.

Кадрами з тропічного раю зірка поділився у своїх сторіз в соціальній мережі "Інстаграм".

На фото можна побачити розкішний вхід до номера пари — для цього треба пройти стежкою через невеличку штучну водойму з рибами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З добрим ранком привітав зірок і басейн для купання.

Але не треба думати, що Дантес і Дорофєєва вирішили обмежитися лише пасивним відпочинком в готелі. На іншій світлині можна побачити пару у шоломах і медичних масках — скоріш за все, вони відправились у подорож на мопедах.

"Миші-рокери з Марса", — сміється над цими їх образами співак.

У своєму інстаграмі зірка також розповів, що добиратися до пункту призначення їм довелося цілу добу — але це було того вартим.

"24 години склала дорога. Безліч перешкод і 3 перельоти варті того, щоб отримати дозу дофаміну", — пише Дантес.

На жаль, довідатися де саме знаходяться зірки непросто. Вони не те що не вказали готель, але й навіть курорт чи місто. Лише з окремих деталей — таких як довгий переліт з трьома пересадками чи мопед як транспортний засіб — можна припускати, що мова йде про Південно-Східну Азію. Однак все ж конспірація не ідеальна: вони позначили заклад громадського харчування, який розміщений в Індонезії на острові Балі.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.