Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував у вишиванці, беручи участь у зйомках гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де грає одну з головних ролей харизматичного і добродушного Юрчика, який живе в селі разом зі своєю дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, артист, роблячи селфі, акцентував увагу на своїй голові, показавши "травму", яку шоумену намалювали гримери. Юрій пожартував, що насправді у нього вискочив величезний прищик, але шанувальники припускають, що це все-таки синець або гуля, яку Ткач нібито отримав від "кіношної" дружини Яринки сковородою або качалкою.

"Прищік вискочив...

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У всіх же буває? Шо робити? )))"

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "@yuriy_tkach Юра, не здумай давити!😃😂", "Добре що прищ,а то я подумала ,що ріг пробивається🤣🤣🤣", "Активоване вугілля) завжди помагає 🤝😂", "Ага пріщик, жінка сковородою заїхала. Додому треба вчасно приходити)))", " то перехідний вік! Переростеш-пройде!", "У мого чоловіка теж такий був... Коли він під ранок додому прийшов! Випадково вискочив як тільки поріг переступив, напевно це у чоловіків вроджене)))".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність