Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз він опублікував Stories з іншого аккаунта, який належить одній з найсексуальніших жінок українського шоу-бізнесу Анастасії Кумейко (Dj Nana), у якої в минулому 10 років кар'єри в топових вокальних колективах країни, включаючи Nikita.

На відеоролику дівчина сидить за кермом і слухає пісню Володимира Дантеса "Если бы". "Хочеться напоїти всіх. І нікуди не спізнюватися @vladimirdantes", - написала вона в підписі до Stories. І в цей момент звучать рядки: "Стала барменом якоїсь дірки. То напоїла б всі сумні роти, і вони б щасливі стали, як ти. Якби я був океаном".

До цього на пісню, кліп до якої переглянули понад 1 мільйон разів, реагував комік, ведучий і учасник команди "Наш Формат" в Лізі сміху Володимир Черняк. Він теж сидів у себе в машині і вирішив потанцювати під твір Дантеса, але якось повернувся до камери спиною і засвітив п'яту точку, яку зумів закрити на етапі пост-обробки спеціальним знаком оклику.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес роздягнувся в компанії напівголих хлопців: "Я експериментував"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", відомий комік потряс голою п'ятою точкою заради чоловіка Дорофєєвої Дантеса. Твір присвячений розставанню закоханих.

Знай.ua писав, Дантес з Дорофєєвою їхали цілу добу за "дозою": "Миші-рокери з Марса"