Пародист і чоловік Примадонни російської естради Алли Пугачової Максим Галкін вирішив повеселитися і зняв життєвий міні-фільм про дистанційне навчання, який так і називається — "Дистанціонка".

Тема, наболіла для багатьох вчителів і батьків школярів. Карантин через коронавірус закрив всіх по домівках і змусив пристосовуватися до нових реалій.Тепер навчання проходить у вайбере, скайпі, зуме — але тільки не за шкільними партами, і це породжує безліч смішних моментів, які вирішив обіграти Максим у своєму новому творінні.

Інтригує те, що пародист сам виконав всі ролі. Він-сувора вчителька Марія Іванівна, відмінниця Самохіна, гопник Леха Петров, "мажор" і татова гордість, безграмотна але впевнена в собі б'юті-блогерша і комп'ютерний задрот під ніком Т-34. Словом, всі "хрестоматійні" приклади звичайних школярів.

Галкін виклав анонс фільму у себе в Instagram і закликав не пропустити прем'єру на офіційному каналі пародиста в YouTube.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, Алла Пугачова підтримала противника Путіна: "Спасибі, що передали правду життя".

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить

Також Знай.ua писав, подарував синові Пугачової іграшку своєї мрії