Телеканал СТБ і FILM.UA Group активно працюють над зйомками третього сезону масштабної костюмованої драми "кріпосна". У продовженні гучного серіалу роль Каті Вербицької виконає висхідна зірка кіно Соня Прісс.

Улюблена героїня багатомільйонної армії шанувальників серіалу Катя Вербицька в перших двох сезонах пережила чимало випробувань: смерть коханого, поховання живцем, знущання жорстокої панночки і навіть ув'язнення в борделі. У продовженні "кріпак" вона постане перед глядачами інший Катею, зміцнілої, більш впевненою в собі і ще сильніше духом.

"У нас було надзвичайно складне завдання-знайти актрису на роль героїні, яку всі вже знають і люблять. Коли ми тільки починали зйомки першого сезону "кріпак", це була історія простої дівчини, яку чекало багато випробувань і перешкод. Продовження "кріпосної" - це історія нової Каті, яка багато чого пережила, і все це залишило помітні рубці. Перед нами тепер інша героїня, і їх не можна порівнювати", - зазначає шоураннер серіалу Тала Пристаєцька.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

На роль головної героїні команда проекту переглянула близько 400 актрис з декількох країн. У підсумку Катю Вербицьку зіграє висхідна кінозірка Соня Прісс, якій пророкують велике майбутнє.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Кастинг тривав довго, адже нам важливо було знайти ту, яка зуміє втілити неймовірну витонченість і дівочу крихкість укупі з загартованим характером. Ми шукали скрізь, де могли, в початковий список потрапило 400 імен. Потім ми звузили коло до 150. І коли ми побачили проби Соні, з перших хвилин зрозуміли: "ось вона, наша нова Катя!”. У ній чітко видно характер. Це саме та Катя, яка пройшла довгий і складний шлях", ― коментує Тала Пристаєцька.

25-річна Соня Прісс вже активно задіяна в зйомках третього сезону і злегка відкрила таємницю того, що чекає Катю Вербицьку.

"Катя вже не та юна беззахисна дівчина, якою була раніше. Вона точно знає ціну свободи. Знає, з чим готова миритися, а з чим буде самовіддано битися, ризикуючи всім ― щастям, своїм життям. Я не можу відповісти прямо, чи живий Жадан, проте запевняю вас, що Катя буде любити і буде кохана", ― інтригує актриса.

Нагадаємо, Мішина стала Сашина, після шоу "Холостячка" Ксюша і Еллерт більше не розлучалися.

Як повідомляв Знай.uа, коханий Мішиної Еллерт двічі стане татом, до парочки прибилася ще одна "кріпосна".

Також Знай.uа писав, що силач Артем з " Холостячки "після Мішиної переключився на екс-учасницю"Холостяка".