Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач соціальної мережі Instagram, де на неї підписано понад 30 тисяч осіб, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Зараз вона поділилася думкою про те, що у всьому негативі слід знаходити і позитивні моменти. Наталя зазначила, що у неї не вдався обід, Кіндер проявив "шкідливість", а карта "Монобанку" не реєструється протягом ось уже трьох днів і гострий соус з одного закладу обпік їй рот.

"Я вам розповім-супер кумедна історія з дитинства з Kinder Joy. Моя улюблена солодкість, яку мені купували по дорозі на дачу. Мені років 9, ми їдемо з мамою в машині і я все чекаю той момент, коли я опинюся на кухні, відкрию свою цукерку і зберу іграшку. Це 2005-2006 рік і звичайно я не матюкалася від слова зовсім. Ні я це не любила ні звичайно мама не дозволяла, я завжди так сильно отримувала за зайве слово.. Виходимо, значить, ми з машини, я ляскаю сильно дверима і кажу " блін!.." і тут же завмерла на місці. Я не могла ні думати, ні говорити - я знала, що зараз буде. Через машину я чую "що ти сказала?", суворий погляд мами і покарання - у мене забрали мій Кіндер.....", - зазначила Горова.

Горова, скріншот: Instagram
Горова, скріншот: Instagram

Далі вона додала, що ця історія все ж була злегка прикрашена в емоціях, адже дитячі спогади вони такі. Однак кожен раз, коли вона бачить цю солодкість - згадує цю історію "А чи є у вас історії з дитинства, які прям так запали в душу? @gorovaya_irina я тебе люблю", - підсумувала вона.

Горова, скріншот: Instagram
Горова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо , прийомна дочка Потапа здивувала сміливим перетворенням у свої 23: "Красуня-зайка"

Як повідомляв "Знай.ua", прийомна дочка Потапа в грайливій позі видала улюблену традицію під Новий Рік: "Навіть без алкоголю"

Знай.ua писав, прийомна дочка Потапа проходить через складний період: "Я зроблю все, щоб не стати такою"