Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зараз живе з дітьми і часто ділиться кадрами з особистой і професійного життя.

Цього разу в Instagram Марина опублікувала кадри з новорічної фотосесії з донькою оливкою. На новому фото дівчинка лежить на ліжку, а мама ніжно гладить її по волоссю і посміхається.

"Солодких снів", - написала Марина.

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, які вони красиві і милі і побажали їм щастя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"такі котики милі", " так і хочеться сказати-добро перемагає! Щастя вам!", "Ніжні моменти!", "Так класно мати доцю🎀"," Мариночка, вільна і щаслива", " Я бажаю вам і вашій родині всього самого найкращого! Ви, Марина, цього гідні", "дуже приємно на Вас дивитися, бажаю всього самого самого найкращого Вашій родині", " матуся з донечкою - дуже красива фотографія. Ваші діти, Марина, живуть в чудовій атмосфері", "дуже приємно на Вас дивитися, бажаю всього самого самого найкращого Вашій родині", - пишуть коментатори.

Раніше Узєлков опублікував пост з картинкою з інтернету, де сидить чоловік, а йому в спину хтось встромив кілька ножів і доповнена цитатою: "удари в спину частіше наносять ті, кого захищаєш грудьми".

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська подарувала рецепт ледачого кухаря.

Як повідомляв Знай.uа, Узєлков після розлучення грубо принизив українку, яка захищає Боржемську.

Також Знай.uа писав, що Боржемська показала, як нагодувати всю сім'ю печерицями та зеленню.