В iнтернеті з'явилася кумедна новина із заголовком "Церква літаючого макаронного монстра позбавила Сергія Шнурова статусу святого".

У статті описана причина подібного рішення - вступ Сергія Шнурова в партію зростання. Парафіянам цієї церкви рекомендують не виконувати, і не слухати пісні музиканта.

Глава храму літаючого макаронного монстра Михайло Йосилевич повідомляв виданню "Підйом", яке і опублікувало цю статтю, що виконавець"не виправдав довіру віруючих". "Наші віруючі були незадоволені його поведінкою і сказали, що таке несумісне зі статусом святого, провели церковний суд, голосування і прийняли рішення. Він не виправдав нашу довіру і зробив порочать його вчинки", — заявив він.

Лідер колективу "Ленінград" був визнаний святим ще три роки тому за любов до служіння. Шнуров "змінив макаронів, віддавши перевагу їм серйозні щі і велику політику", про що йдеться в рішенні церковного суду.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, готовий на аборти Шнуров передумав: "Дитина буде від сурогатної мами". Приятель Сергія Шнурова заявив, що 47-річний лідер групи ще рік тому займався пошуком сурогатної матері, так як його молода дружина Ольга Абрамова відмовляється псувати фігуру.

Як повідомляв "Знай.ua", "Не його це годинник", - Шнуров уїдливим віршем відповів московському попу Кирилу. Шнуров у віршованій формі відповів Патріарху Кирилу, який попросив не вірити чуткам про багатство священиків.

Знай.ua писав, Шнуров утер ніс Валерії з Пригожиним - "Все фігня, не потрібно бруду"