Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

32-річна жінка популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. У мережі Покрищук відома під ніком Just Queen, а на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ділиться фото, відео і відповідає на питання шанувальників.

Зовсім недавно у неї був день народження і безліч публікацій на цю тему, а зараз Покрищук опублікувала досить пікантний знімок, на якому постала в напівпрозорому вбранні, через який можна розглянути груди блогерки. "Ну Привіт. Шо скажеш? Хельга @helgatsyrekidze ти Богиня, нікому не дам мене фоткати крім тебе. Меееееее і волосся @krasnyanskaya_mua", — написала вона в підписі до знімка.

На фотографії можна помітити корсет і те, що в області грудей є спеціальні малюнки, що приховують соски. "Красиваааая", "Ну просто шикарна", "Груди виглядають неприродно 🤔 просто два ідеальних кола 🙃 але я не засуджую. Просто критикую ☺ ️ критика теж не завадить", "вау шикарна, вогонь ☺ Настюшка ти просто космос! Бомба, супер фігурка шикарна, крутіше моделі", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук привітала себе кохану з днем народження: "Ахренительный макіяж і зачіска"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена "пацанка" Покрищук - нова "Холостячка"? Хто замінить Мішину в другому сезоні

Знай.ua писав, найбiльш перероблена з Пацанок Покрищук в день народження показала більше, ніж просили: "Як я вам?"