Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

На неї підписано понад 6,8 мільйонів чоловік і зараз виконавиця поділилася архівною фотографією, на якій вона постала з двома іншими хлопчиками біля новорічної ялинки. На знімку зображені її брати Сергій Анатолійович Ліньков, який згодом пішов з життя на війні в Афганістані, коли дівчинці було 9 років, і Ігор Мирославович Куєк.

"Новий рік мого дитинства! Мої братики завжди були моїм захистом. Одна банда, одна сім'я!", - написала Ані Лорак у підписі до знімка. На ньому видно, як співачку обіймає ігор, а старший брат Сергій стоїть позаду і дивиться в камеру.

"Нічого собі! Ви такі прекрасні. Спасибі, що довіряєте нам такі рідкісні і неймовірно цінні моменти", "Яка гарненька))дитячі фото найпрекрасніші", "Сподіваюся, що цей Новий рік ви проведете з сім'єю!", "Завжди хотіла собі старшого брата", "Які гарненькі. З наступаючим Каролінка!", "Чекаємо фото 2021 в цьому сімейному складі", "Ви маленька така лапочка була. Зараз же Діва", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Страсна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак обжалася сукнею і показала пишні форми: "Бажання з шампанським"

Знай.ua писав, Лорак "закрили" з Кіркоровим і Бузовою на тиждень через новий вірус: "Дихати…"