Два місяці тому 53-річний Джанлука Вакки, відомий як "танцюючий мільйонер", став батьком. Кохана знаменитості На ім'я Шерон Фонсека подарувала йому дочку.

Щасливий батько відразу розповів про це своїй аудиторії, як і про те, що дівчинку назвали Блу Ієрусалім. Однак не поспішав показувати її світу, і шанувальники губилися в здогадах, що ж не так з дівчинкою.

Як з'ясувалося, Малятко народилася з непомітною зовні, але досить серйозною патологією — "вовчою пащею", тобто ущелиною в середній частині неба. Така патологія в середньому трапляється у одного з 700 немовлят.

Про це розповів сам Джанлука, знявшись у фотосесії для одного з глянцю разом з коханою і їх дочкою. Ваккі зазначив, що Блу Ієрусалім незабаром зроблять операцію, щоб допомогти їй жити повноцінним життям. Однак новоспечені батьки вирішили розповісти про проблему більше, адже далеко не у всіх батьків є можливість відразу виправити дефект у своєї дитини, і часом вони просто не знають, що робити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

" з великою любов'ю ми хочемо поділитися історією народження нашої Блу Ієрусалім. Ми щасливі, що ви нарешті можете побачити її. Блу народилася з вовчою пащею. Наші серце і душа були з нашою донькою, але ще з тими сім'ями, які стикаються з такою ж ситуацією, адже це трапляється з однією дитиною з 700. Нам пощастило з відмінною командою лікарів, незабаром вони проведуть операцію, щоб допомогти доньці жити нормальним життям. Але не у всіх сімей є така можливість, тому ми вирішили більше про це розповідати і підтримувати фонди, які допомагають таким сім'ям", — розповів Ваккі.

Нагадавши, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики, фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв Знай. ua, "мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці, пошарпали крильцями.

Також Знай. ua писав, що "танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі надів каблуки і оголив животик, на черзі макіяж