Відома 45-річна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно жінка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а зараз поділилася відео, де відображений момент зустрічі з шанувальниками.

"Дякую @fashiontv.ua_production за презентацію пісні "Натусик". Спасибі кожному моєму шанувальнику, що прийшли підтримати мене і прем'єру. Спасибі діджею з мого кліпу @ryzhovoleg. Чекайте в цьому році багато новорічних вогників!",- написала вона у підписі до публікації. Можна помітити, що Могилевська встигла дати лише один автограф і зробити одне фото з фанатом, після чого пішла разом з мільйонером Олегом Рижовим, з яким вже не раз була помічена. Їй приписують роман з чоловіком, так як пара разом з'являється на багатьох світських заходах. І навіть у кліпі "Натусик" Рижов зіграв діджея на вечірці.

"Приємно бачити, як чоловік піклується про Вас", "А при чому тут твій "друг" блондинистий? Мужчинка красивий, але у нього дружина є - ти забула? А якби твій чоловік, наприклад з Іриною Білик (яку ми любимо), так світився в ЗМІ і ТБ і за ручки тримався з нею? Та вже індійський вчитель тебе нічому не навчив, Натусик. Та хоча, тобі пох, у тебе сім'ї ніколи не було, чоловіка не було, а дітей тим більше. ...", "Яка красива!!!! Захоплююся", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Наталія Могилевська засвітилася на новорічних гуляннях в компанії відомого мільйонера: "Мій"

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська забула про маску на карантині і закричала в компанії мужиків: "Ех, прокотилися"

Знай.ua писав, Могилевська змусила Осадчу гаряче запалити з красенем зі "Школи": "Понесло Натусика"