Співачка Аліна Гросу не так давно пережила розлучення, проте ніколи не приховувала, що хоче дітей. То з вагітним животиком для зйомок фотографується, то чужих малюків на руках тискає.

Але нарешті Аліні випав шанс потримати на руках рідну дитину. Ні, своїм нащадком співачка поки не обзавелася. Але в соціальній мережі Instagram артистка вже розповіла фоловерам про те, що приїхала до Чернівців, відвідати свою хрещеницю Даринку.

Співачка виклала п'ять фотографій, на яких мило бавиться з дитиною. На Аліні-червона сукня в білий горошок. На Даші -Жовті повзунки.

Дитина, судячи з усього, обожнює хресну маму і не боїться камери, адже на обличчі малятка ні розгубленості, ні страху. Навпаки, Даша весело сміється, а вже через секунду з цікавістю спостерігає за тим, що відбувається навколо.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

" як добре що у нас така велика і міцна сім'я❤️ приїхала обійняти мою улюблену хрещеницю Дашеньку😍 і зацілувати її солодкі щічки вибирайте яка фотка наша Вам подобається найбільше 😊 😋 😘 # обирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣", — написала співачка.

Шанувальники в коментарях відзначили, що бути мамою Аліні личить, нехай поки і тільки хрещеною.