Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зараз вона виклала коротке відео в Stories, де постала в сяючій сукні з глибоким вирізом на одній ніжці і з не дуже глибоким декольте, яке все ж дозволяє розглянути пишний бюст виконавиці.
При цьому Ані Лорак заспівала а капела рядки зі своєї пісні "Твоей любимой ": "Больше нет сил мне ждать, сложно так без тебя. Кто же, если не ты, сможет помочь".

До цього співачка з 6,8 мільйонами чоловік в Instagram поділилася архівним знімком, на якому позує ще близько двох братів Сергія та Ігоря. Маленькі діти постали біля новорічної ялинки, а сама Ані Лорак повідомила, що хлопці завжди були її захистом і назвала їх "бандою".

Нагадаємо, Ані Лорак в строгому костюмі приїхала за черговою російською нагородою. В руках артистка тримає статуетку, яку, ймовірно, отримала на російській премії за власне шоу "Діва", з яким вона каталася останні два роки.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак довелося виступати для порожнього залу: "Страждаємо і любимо". Незважаючи на скасування більшої частини концертів, Лорак з користю провела час-майже все літо вона відпочивала з дочкою Софією на курорті

Знай.ua писав, Ані Лорак побігла до Урганта розповідати про своє господарство: "Стрес, паніка, істерика". Спочатку вона думала, що все, що відбувається навколо вірусу-непорозуміння, яке скоро закінчиться.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще