Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників фото в Instagram.

Не так давно 30-річна телезірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі свіжим постом, в якому зізналася, що вирішила відключитися від роботи і провести час з сім'єю. При цьому на опублікованій фотографії вона позує без чоловіка Влада Топалова і маленького сина Михайла.

"Я шалено вдячна Всесвіту, що цього року вдалося на невеликий період часу відключитися від роботи і опинитися разом зі своєю сім'єю! Для мене це найкращі моменти, адже нам так рідко вдається побути всім разом. Насолодитися спілкуванням один з одним, помедитувати, почитати улюблену книгу або послухати приємну музику в тиші і побалувати себе чимось дуже смачним. Наприклад, свіжою, ароматною полуницею. Або полуничним лікером", - написала Тодоренко.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко сильно змінилася, зірку "Орел і Решка" не впізнати: "Мерилін Монро на мінімалках".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко розповіла про найбільшу нагороду: "Я навіть заспівала з чоловіком".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко нарвалася на критику через розкішний відпочинок з сином: "Спробуйте політати на звичайних літаках".