Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в сусідній Росії, продовжує радувати своїх підписників яскравими кадрами з життя. На цей раз Ані вирішила показати себе у всій красі за допомогою короткої Stories.

Про це стало відомо завдяки новій Insta-stories, яку Ані Лорак опублікувала нещодавно.

Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram
Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Ані опублікувала коротке відео в чорно-білих тонах. Можна навіть порівняти з "нуаром". Так, співачка була одягнена в шубу з норковим коміром і елегантною ходою вийшла з розкішних апартаментів до свого авто. Швидше за все, кадри було зроблено в російській столиці.

Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram
Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також можна помітити, що співачка подарувала своїм шанувальникам повітряний поцілунок, легко змахнувши ручкою. Поки невідомо, куди зібралася артистка, але можна припустити, що незабаром в Москві у неї буде просто божевільний графік виступів на великих концертах, а також на корпоративах.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Парі давно приписують бурхливий роман, таємне весілля і навіть спільних дітей, але виконавці завжди заперечують подібні чутки, зазначаючи, що є лише кращими друзями.

Раніше повідомляли, Ані Лорак не витримала, їй важко без коханої людини: "Більше немає сил".

Як повідомляв Знай.иа, Ані Лорак показала свою "братву", яка завжди її захищала: "Довіряєте нам".

Знай.иа писав, пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш".