Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

54-річна знаменитість поділилася серією коротеньких відео, показавши, як декорує будинок на новорічні свята. Так, в домі артистки і її чоловіка Віталія Борисюка в цьому році красувалися відразу три ялинки: велика біла, маленька темно-зеленого кольору на комоді і середня, теж білого кольору.

Красуня зізналася, що ще давно пообіцяла собі не купувати зрізані справжні ялинки, замінивши їх штучними, проте зазначила, що чим більше у них в будинку штучних дерев - тим більше їй подобаються натуральні. Ольга прикрасила всі три деревця яскравими іграшками, проте вважає, що їх аромат і колір не так сильно дарує новорічний настрій.

"І яка краща ? 🎄🎄🎄1,2,3?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чим більше у нас штучних ялинок, тим більше мені подобаються справжні.. Хоча я давала собі обіцянку не купувати зрізаних дерев..

Але ж аромат, колір дає настрій..🌲

А ви як думаєте?"

Фолловери не пройшли повз: "Зелена, однозначно, найкраща😍 😍 😍", " на першій по іншому іграшки повісити, в шаховому порядку. І ці іграшки взагалі з цією ялинкою не поєднуються. На білу ялинку красиво срібло, сині. З наступаючим Новим Роком всіх!!!!!", "Ольга! Повністю з Вами згодна - краще справжньої не може бути☺️. Але в нас теж більше 10 років штучна - підтримуємо екологію❤️", " ось біла ялинка просить один-два кольори, як на мене. А взагалі, ялинка - це затишок. Головне, щоб господарям було комфортно. Кожному своє😊 з наступаючими святами!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.