Прекрасна новина для всіх, хто любить Олю Полякову і "Дизель Шоу". У новорічну ніч Суперблондинка об'єднатися з гумористичною студією для того, щоб дарувати вам святковий настрій. Ми дізналися про це з Instagram-аккаунта "Дизель Студіо".

Співачка Оля Полякова привітала Україну з наступаючим Новим роком оригінальним чином, згадавши про корону. Привітання " королеви ночі "з'явилося на офіційній сторінці комедійного проекту" Дизель Студіо " в Instagram. У сріблястій сукні з глибоким декольте, Оля побажала Україні здоров'я, щасливих свят, і щоб корона була тільки у неї... на голові.

Також з'ясувалося , що Оля Полякова зніметься в новорічному святковому випуску "Дизель Шоу", побачити який ви зможете 31 грудня о 20:00.

"Дорогі, всіх з Новим роком вітаю! І нехай корона в нашій країні буде тільки у мене, на голові", - лаконічно, але ємко звернулася Оля до своїх шанувальників

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

https://www.instagram.com/p/CJYRSYkI8bl/?utm_source=ig_web_copy_link

Чекаємо з нетерпінням!

Нагадаємо, 15-річна дочка Полякової налякала недитячими питаннями: "Найболючіше"

Як повідомляв " Знай.ua", на сімейному святі Полякової помітили заручника: "В очах читається допоможіть"

Знай.ІА писав, Полякова в халатику зацілувала Данилко після спокусливих танців: співак лише посміявся