Творча студія "Квартал 95" відома далеко за межами України, а на шоу "Вечірній квартал" та їх гумористичних серіалах виросло не одне покоління.

Нещодавно на офіційній сторінці "Кварталу" в соціальній мережі Instagram опублікували зворушливий знімок, на якому зображений один з акторів студії Степан (справжнє ім'я Сергій) Казанін зі своєю дружиною Наталією і двома дорослими синами – Степаном і Петром.

У підписі до теплого фото зазначається, що Новий рік є святом, коли збирається за столом вся сім'я. І яскравим прикладом цьому став Казанін, який, судячи з фото, проведе новорічні свята в колі найрідніших і близьких людей.

"Новий Рік - це свято традицій і сім'ї! В якому колі будете зустрічати 2021? Сім'єю, друзями чи зі всіма разом?" - йдеться в публікації "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як відомо, Степана Казаніна в компанію "Квартал 95" традиційно привів "КВН". У 1993 році він грав у відомій команді "Тамбовські вовки", а потім – в команді "Тапкіни діти", де він у підсумку став капітаном.

Нагадаємо, раньше "Квартал 95" видав інтимні таємниці сім'ї Казаніних: "Любов через екран".

Як повідомляв портал Знай.uа, одружений Євген Кошовий з "Кварталу 95" шльопнув Лару Фабіан: "Неприємний випадок".

Також портал Знай.uа писав, що українці "рознесли" святковий Офіс президента за живі ялинки і шаурму.