На карантині публічних заходів стало менше, тому багато зірок зараз заробляють в соціальних мережах, в тому числі рекламою. Але якщо хтось нахабним чином публікує рекламу в стилі "купіть цей товар", і цим тільки дратує фоловерів, то розумниця і красуня з " Кварталу 95” Олена Кравець підійшла до справи творчо.

Спочатку вона познайомила своїх шанувальників з чарівним песиком породи Ши-тцу на ім'я Тотті. Тотті - це собака друзів, яка часто приходить в гості разом зі своїми господарями. Діти артистки обожнюють песика і з задоволенням граються з ним. Ось тільки килими в будинку Кравець від таких ігор, звичайно, страждають.
Кравець розповіла, що від наслідків веселої метушні з Тотті її квартиру рятує пилосос однієї відомої торгової марки. І далі Кравець розповідає вже про переваги побутової техніки.

"

" Знайомтеся, народ, це Тотті-ши-тцу, собака моїх друзів 🐶 Тоттічка, як кличемо його ми всі, неможливо чарівний пес! Іноді Тоттічка, як хороший друг сім'ї, приходить до нас в гості (а якщо чесно — мені на допомогу) і залишається доглянути за дітьми. Я видихаю, варю каву і ці півгодини належу собі. У малечі починається веселощі, двіжуха і будинок трохи трусить, тому як вони, звичайно, в основному бігають і гавкають. Так, все втрьох 👦 🏼 👧 🏼 🐶 з деяких пір я дивлюся на все це абсолютно спокійно, тому що вже знаю, чим все закінчиться... Розсипаним кормом Тоттічкі, синцем Вані або шишкою Каті, і прибиранням, звичайно 🤷 🏻 ♀ ️ але... Тотті залиже рани малюкам, і це буде найкращі ліки, а останній пункт вже не лякає, завдяки BOSCH @boschhomeukraine. У них з'явився новий пилосос ProAnimal, і це, хлопці, скажу я вам, знахідка для власників домашніх вихованців. Він досить простий у використанні і працює без шнура. Ідеально прибрав шерсть собаки (або волосся, як у Тотті) на дивані і на килимі. Загалом, тепер можна і потурбуватися! 🤗", — написала Кравець у своєму пості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В кінці відео Кравець додає, мовляв, прости, Тотті, але тепер у мене в будинку з'явився ще один улюбленець. Олена має на увазі пилосос, звичайно. Вийшло дуже мило і креативно, всім би любителям продакт-плейсмента повчитися цьому у Кравець.

Нагадавши, подруга Зеленського Кравець з кварталу завела маленьких дітей в містичне місце.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Зеленського Кравець з кварталу зізналася в головному бажанні на Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "кварталу" похвалилася величезним букетом.