Тренер і телеведуча Аніта Луценко, яка прославилася після проекту "Зважені та щасливі", досить часто ділиться з мільйонною аудиторією корисними порадами про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Так, нещодавно Аніта зазначила у свіжій публікації, що переїдати на новорічні свята – це нормально. На думку спортсменки, не варто себе сварити через набрані кілограми. Також вона пообіцяла дати рецепти корисних і смачних страв на Новий Рік, які прикрасять святковий стіл.

"Я знаю, що багато хто сприймають НР свята як натоптатися і потім звичайно ще місяць шкодувати про скоєне, а потім до березня худнути 🤪😊

Моя вам порада: знайте! Всі на свята, дні народження і тд і тп - переїдають! Так! Ми їмо і п'ємо більше, ніж зазвичай! І це нормально! так у всіх, а не ти слабохарактерна ганчірка ☝ Ні! Що важливо: пам'ятати, що це не остання ваша їжа і їсти з задоволенням, не сварити себе якщо переїли і не сідати на дієту до і після. Сварити себе = їсти ще більше. Не треба!

А щоб свята пройшли ще смачніше ми з командою підготували новорічні страви на стіл ️☺️ смачні і звичні, але з меншою кількістю ккал🙌", - написала зіркова тренер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко показала макіяжне перетворення: "Щкіра світиться".

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер Аніта Луценко розповіла про корисні продукти: худнути лише з ними.

Також портал Знай.uа писав, що Аніта Луценко показала їстівну ялинку: сподобається дорослим і дітям.