Телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов в щасливому шлюбі виховують трирічного сина Ваню. Вони довго приховували хлопчика від очей цікавої публіки, але з часом стали публікувати сімейні фото в соцмережах, на радість передплатникам.

29 грудня Горбунов в Instagram показав по-справжньому чоловіче хобі сина. "На заправці нам цікаво все", - написав Горбунов. Хлопчик стоїть поруч з татової машиною, і дивиться, як залізний "звір" харчується паливом. Так ось ти яка, їжа для машини!

Не дивно, якщо під наглядом тата і співробітника заправки хлопчик спробував сам встановити шланг, хоч це і складно маленьким ручкам. А якщо ще не спробував, то обов'язково допомагав татові! Ну, хоча б морально підтримував своїм цікавим поглядом і істинним інтересом. Зростає справжній чоловік і автолюбитель, як справедливо відзначили шанувальники Осадчої і Горбунова.

Нагадавши, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила сісти на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Неданво Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.