Популярна російська співачка Наталія Чистякова-Іонова, якій заборонили в'їжджати в Україну, продовжує дивувати шанувальників новими підходами до старих "заслуг". На цей раз Глюкоза опублікувала цікавий кадр, де не посоромилася показати себе у всій красі.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Наталії в мережі Instagram.

Історія глюкози, скріншот: Instagram
Історія глюкози, скріншот: Instagram

"Нам ням", - коротко написала на своєму знімку Глюкоза.

На опублікованій фотографії можна побачити, як Наталія потихеньку виходить з басейну. На задньому фоні виблискує чиста вода. Також в об'єктив фотографа потрапив і гумовий купальник співачки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо звернути увагу на коротку зачіску співачки, то можна задатися питанням, коли це фото було зроблено, адже зараз Наталя з довгим волоссям. Також на додаток до сміливого образу Наталя додала великі намиста, які розташувалися майже на всій шиї і грудях співачки.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що дочка Наталії Іонової Ліза - дуже смілива і епатажна дівчинка. Підліток обожнює яскраво одягатися і носить екстремально коротку стрижку. Зіркова мама не перешкоджає захопленням доньки, навпаки, вони з LIDUS (так підписана малятко в Instagram) завжди на одній хвилі. У цей Хеллоуїн Ліза вибрала такий образ, який розбурхує мережу навіть у грудні.

Раніше повідомляли, Глюкоза, Лоліта, Королева і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Як повідомляв Знай.uа, що не можна зберігати в холодильнику: топ продуктів, заборонених до заморожування.

Знай.uа писав, Кошовий з Кварталу 95 показав свою "дієту на пельменях" і видав секрет легендарної лисини.