Через поширення відео непристойного характеру за участю російського танцівника та стриптизера Тарзана порушили кримінальну справу. Поліція почала розслідування.

Кримінальну справу за фактом поширення відео з відомим танцюристом і шоуменом, чоловіком Наташі Корольової, Тарзаном, справжнє ім'я якого Сергій Глушко, порушено правоохоронними органами російської столиці. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Тарзан і Наташа Корольова, фото: instagram.com/tarzan___official
Тарзан і Наташа Корольова, фото: instagram.com/tarzan___official

Зазначається, що справу порушено за статтею 242 частина 3 "б" - "Незаконні виготовлення та обіг порнографічних матеріалів або предметів з використанням Інтернету". Правоохоронці порушили справу на основі результатів експертизи.

Вивчення відеоматеріалів за участю Сергія Глушка, розміщених у низці телеграм-каналів і на різних ресурсах в Інтернеті дозволило прийти до висновку, що це порнографія, пишуть у російській пресі. Слідство вестиме УВС по Західному округу Москви.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тарзан, фото з відкритих джерел
Тарзан, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, Корольова вперше розповіла про "дивацтва" їх з Тарзаном сина: "Намагалася заборонити йому". Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський, який розчарувався в жінках, поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають. Віталій Козловський продовжує ділитися враженнями від відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що Козловський втік з України і перетворився на султана: "Кайф, захоплений". Віталій Козловський влаштував собі відпочинок в Єгипті