Льоша Тригубенко-учасник "Холостячки", якому вдалося дійти до фіналу, проте він не зміг завоювати серце Ксенії Мішиної. Після проекту він отримав хвилю народної любові і сотні повідомлень із запрошенням на побачення.

Ведучий " Холостячки "Григорій Решетник підтвердив, що і йому обірвали телефон з проханням дати номер Льоші і він навіть провів опитування, Чи хочуть його бачити новим" Холостяком", де за його серце і розташування будуть боротися 25 дівчат.

І на фан-акаунті проекту "Холостячка" вирішили провести опитування, Чи хотіли б українці бачити фіналіста вже в окремому романтичному шоу.

"Привіт, хотіли б бачити Льошу головним героєм шоу Холостяк ⁉️", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

І тут думки українців кардинально розділилися. Одні відповідали коротко так чи ні, а незгодні відзначили, що вважають Тригубенко занадто правильним і для проекту йому не вистачає зухвалості, хоча і не заперечують, що він прекрасна людина.

"Дааа, це мрія для розсудливих дівчат", " ні. Він передбачуваний, хоч і прекрасна людина", " ні. Він занадто правильний, звичайний. Немає харизми чоловічої, не зухвалий", " не актуальне питання. Холостяк вже обраний і представлений публіці", " я ні!!!) Думаю у нього і так все буде добре", " ні) не цікаво з ним )", "навіщо йому 10 , якщо у нього тепер тисячі)", "Він кохає Ксюшу, чи він бреше", "Мало що обличчям не вийшов, так ще й зростанням, я уявити боюся який там стружик у нього в трусах", "звичайно хотіли б, він гідний холостяк", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, відкинутого Холостячкою Мішиною відвідало осяяння після проекту.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" святкує особливу дату.

Також Знай.uа писав, що наречений "Холостячки" Еллерт розповів, як розважається з Мішиною вдома.