Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на одній зі свіжих фотосесій і рекламуючи бренд одягу. Так, артистка приміряла шовкову облягаючу сукню чорного кольору з глибоким декольте і тонкими лямками, стоячи босоніж на білосніжному фотофоні і доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з винною помадою на губах, а також зачіскою з зібранним назад волоссям.

Красуня засвітила струнке тіло, над яким наполегливо працює завдяки фітнес-клубу і розтяжці, а також поцікавилася у шанувальників, чи встигли вони вибрати вбрання на Новий рік 2021.

"Вже вибрали вбрання на Новий Рік? 🎄👸🏻"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і засипали Анастасію компліментами: "Mama Mia ,яка красива😍 😍 😍 😍"," дуже лаконічний і шикарний образ️️"," сексі,як й завжди)", " я голий буду, а ви?", "🖤 🖤 🖤Богиня🖤 🖤 🖤", " Настя, де Новий рік зустрічати будеш?🤶".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою