Відомий український ведучий Костянтин Грубич, який радує телеглядачів вже не перший десяток років, поділився архівними кадрами з новорічного ефіру юнацької програми "Вибрики". Тут українці зможуть згадати ту атмосферу, яка панувала 1995 році і зануритися в ностальгію.

Про це стало відомо завдяки публікації Костянтина Грубича в мережі Facebook.

Публікація Костянтина Грубича, скріншот: Facebook
Публікація Костянтина Грубича, скріншот: Facebook

"Вітаю всіх з новим 2021 роком! В архівах зберігав як перлину:) це відео, якому вже 25 років. Ті побажання, що звучали тоді на телецентрі на Сирці актуальні і зараз і назавжди! Тому дивіться, порівнюйте, робіть перепост! Всіх вас з Новим Роком та Різдвом! Веселих свят! Далі буде!", - підписав свою публікацію телеведучий.

У програмі можна побачити, чим жила тоді молодь, у що одягалися і які питання хвилювали людей в той час. У великій і просторій студії в якості співведучого Костянтину Грубичу можна було помітити Андрія Данилка, який тоді ще тільки починав свою кар'єру в образі провідниці Вєрки Сердючки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Словом, подивившись програму "Новорічні вибрики" у молоді буде, хоч і поверхневе, але уявлення про ті часи. А ось дорослий і досвідчений телеглядач може навіть пустити сльозу пам'яті в знак поваги і просто з теплою тугою за найкращим часом в житті.

Раніше повідомляли, дружину відомого українського телеведучого намагалися пограбувати ромські підлітки: "Розчинилися в темряві".

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич знайшов "ліки" від важкої хвороби: секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.

Знай.uа писав, у центрі Полтави палахкотить двохсотрічний кінотеатр, півсотні рятувальників борються з вогнем.