Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Напередодні Нового року Вікторія поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі красивим знімком, на якому зображена сім'я Ткачів у повному складі. Так, на фото позують Юрій Ткач зі своєю дружиною Вікторією та 6-річною донькою Елізаветою, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі". Вони корчать перед камерою смішні гримаси. У підписі до кадру Віка зазначила, що вже чекає зустрічі з 2021-м роком.

"Ось з таким настроєм і будемо залітати на знайомство з Новий 2021 рік..))) Як же ми всі вже чекаємо цієї зустрічі...)))" - написала дружина зірки "Кварталу".

"Сімейка як завжди на висоті 🤪❤️🔥", "Дуже кльові🌟🌟🌟", "З наступаючим ❤️💋 🔥", "Ось і піджак згодився 👍🔥 З наступаючим❤️", "З наступаючим Новим Роком ❤️❤️❤️", - коментують пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

    Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач перетворився на Наталію Могилевську і перетанцював навіть Влада Яму. Гуморист виставив кумедний ролик, розсмішивши несподіваним моментом в шоу "Маскарад".

    Нагадаємо, як дружина Ткача з "Квартал 95" побешкетувала з крихіткою Ліззі: "Шкідливий настрій".

    Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розкрила страхи сильної жінки: "Не один десяток років".

    Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вразила українців недитячим захопленням: "Чим раніше, тим краще".