Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана дуже активно веде свою сторінку в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу мама п'ятирічного Ліона поділилася в соцмережі святковими фотографіями, на яких з'явилася в дуже спокусливій блискучій сукні з кольчуги в каменях.

Святкове вбрання, в якому Ліліана збирається зустріти Новий 2021 рік, прикрасило її струнку фігуру. Варто зазначити, що на сукні є красиві вирізи на ногах і спині. Дружина знаменитого танцюриста позує біля прикрашеної ялинки і з упакованим подарунком у руці.

"Дивлюся в майбутнє... 🤩Живу справжнім. 🎉💃🎉 Неймовірна сукня з кольчуги в каменях від polozovastudio. ♥️ А як вона мерехтить 😍, завтра ввечері покажу відео.☺️😉", - написала Ліліана.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Шикарно😍 😍", "Яка Ви красуня 😻🔥🔥🔥💫", "Бажаю вам доцю, таку ж симпаняшку, як мама🥰", "З приводу жити справжнім - я згодна", "Яка красуня 🌹💐❤️💐", "Лілю, ти шикарна, як завжди ♥️", - коментують пост користувачі соцмережі.

    Нагадаємо, дружина Влада Ями показала, як готується до Нового року: "Головне – не панікувати".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ліліана Яма зачарувала новорічними традиціями їх сім'ї: піжами і пір'ячко.

    Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма знайшов волохату красуню в пустині, дружини поруч немає: "Губки бантиком".