Одні з найпопулярніших українських телеведучих - Алла Мазур, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко обрадували своїх глядачів і шанувальників не тільки шикарними ефірами, а й спільним святковим відео.

Промо-ролик зі своїми зірками зняв український телеканал "1+1", телеведучі також взяли з собою своїх діток, що додало новому проєкту сімейної теплоти і радості.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці телеканалу "1+1" в мережі Instagram.

Публікація телеканалу 1+1, скріншот: Instagram
Публікація телеканалу 1+1, скріншот: Instagram

"Які милі фото, правда? Ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук та Марічка Падалко знялися у новорічному промо-ролику 1+1 разом зі своїми дітками. Цього року основною ідеєю промо-кампанії стало повернення у незмінні традиції і переосмислення справжніх цінностей після бурхливих подій 2020 року, які багато в чому змінили людей і їх життя. Тому зірки "1+1" в роликах святкують Новий рік вдома в колі близьких друзів. Гортайте новорічні фотографії і переглядайте ролик за посиланням в сторіз", - повідомляється на сторінці телеканалу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наталія Мосейчук з сином, скріншот: Instagram
Наталія Мосейчук з сином, скріншот: Instagram

Марічка Падалко з донькою, скріншот: Instagram
Марічка Падалко з донькою, скріншот: Instagram

Алла Мазур, скріншот: Instagram
Алла Мазур, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що популярний український журналіст, телеведучий телеканалу "1+1" Єгор Гордєєв потурбувався про те, щоб його глядачі змогли смачно і ситно поїсти проводжаючи 2020 рік.

Так, Єгор поділився своїми найцікавішими рецептами, які з'явилися в його кулінарній книжечці завдяки програмі "Сніданок з 1+1". Про це стало відомо завдяки публікації Єгора Гордєєва в мережі Facebook.

Раніше повідомляли, грайливий телеведучий 1+1 Гордєєв зліпив сніговика просто в студії: "Який рік, такі й іграшки".

Як повідомляв Знай.uа, ведуча 1+1 Людмила Барбір одужала від важкої хвороби і оточила себе красенями: "Запалюємо вогонь кохання".

Знай.uа писав, Марічка Падалко засвітила інтимний момент, роблять це втрьох: "Щороку...".