Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила свіже фото, на якому позувала у відвертому облягаючому боді блакитного кольору, оригінально привітавши шанувальників з наступаючим Новим роком 2021. Так, артистка розсілася на велюровому дивані свого особняка, суцільно прикрашеного власними портретами, і гордо демонструючи фірмовий шпагат.

При цьому Анастасія побажала шанувальникам гарного дня і чудового настрою, не забувши про прізвиська, які, до речі, теж дала сама собі: Мірило і Шпагаттіні. Раніше зірка вже ділилася своїм грайливим настроєм до майбутніх свят, демонструючи прикрашену ялинку на сходинках і навіть спільне фото з не менш скандальним російським співаком, любителем "жінок постарше" Прохором Шаляпіним, перед яким теж розсілася в шпагаті.

"Мірило😂

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шпагаттіні😂🩰

Бажаю всім прекрасного дня і чудового настрою!😊

І позитиву!🙏"

Шанувальники не змогли прокоментувати кадр, адже Волочкова давно відключила коментарі, дозволяючи пліткувати про неї лише під деякими публікаціями. Вся справа в тому, що раніше балерина піддавалася справжній бурі хейту, яку сама і провокувала скандальними вчинками, наприклад, шпагатами в міні-бікіні, а також "оголеними" фото в улюбленій лазні і крижаної купелі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.