Популярний російський співак Філіп Кіркоров, якого шанувальники називають "Королем поп-сцени", став почесним гостем розважальної програми"Вечірній Ургант".
Філіп Бедросович разом з цілим загоном зірок шоу-бізнесу порадував глядачів піснями і дозволив 2020 року піти. Про це стало відомо завдяки публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram

"Новий Рік дозволив! Чао, 2020!", - підписав публікацію Філіп Кіркоров.

Можна помітити, що Філіп Кіркоров виступав у вельми екстравагантному костюмі. Наряд співака нагадує вбрання Папи Римського, але тільки в бардових тонах. Також, якщо подивитися виступ, можна помітити, що Філіп Кіркоров допоміг запалити святкову ялинку і тримав в руках подовжувач з розетками.

До слова, віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Аддіо, побажали б тут в Італії 2020. Теж задовбалися вдома сидіти, як у клітці з березня місяця. Таке відчуття, що весь світ подорожує, а ми закриті сидимо"; "З прийдешнім Новим роком, король Філіп Кіркоров"; "З прийдешнім, дорогий Філіп. Таких як ти немає"; "Це був відмінний випуск!"; "Дуже класний випуск Вечірнього Урганта вийшов! Король Філіп Другий. З прийдешнім Новим роком вас!".
Варто також нагадати нашим читачам, що співачка Олена Кравець розповіла журналістам сенсаційну новину про Філіпа Кіркорова. Виявляється, поп-король збирається одружитися, причому не на кому-небудь, а на біологічній матері власних дітей. Відомо, що у Кіркорова двоє дітей – Мартін і Алла-Вікторія, проте довгий час ніхто не знав про те, хто є їх біологічною матір'ю.