Український гурт “Время и стекло”, який припинив свою діяльність у 2020 році, вітає усіх прихильників, фанатів і українців з новорічними святами.

Льоша Позитив і Надя Дорофєєва - двоє учасників цього гурту - записали коротке вітальне відео. Пара сидить на дивані, розмірковує про рік, який минає, дякує за любов і бажає всього найкращого у наступному році.

Окрім того, гурт написав такі слова: “2020, ти був особливим для нас! ✨Рік #lastdance, прощального туру, книги про ВіС ... рік, який ми не забудемо ніколи і який назавжди залишиться в наших серцях!

Хочемо сказати вам спасибі за вашу любов і підтримку, за те, що слухали нашу музику, приходили на концерти і дарували нам свої емоції.

У 2020-му ми залишаємо епоху “Время и стекло” і готуємося зустрічати нову творчу еру.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З наступаючим Новим роком! ❤️

Happy New Year!”

Время и Стекло, Фото Instagram
Время и Стекло, Фото Instagram

Надя встигла не лише дати прощальний тур, випустити декілька “прощальних” пісень у складі гурту, але й презентувати нову сольну пісню. Фанатам було цікаво, який творчий шлях вибере собі кожен із учасників після завершення проєкту - Надя свої плани відкрила, про Олексія поки що незрозуміло. Хоча відомо, що він залишається одним із учасників колективу MOZGI.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва на очах у Дантеса запалила зі скандальним Іваном Дорном.

Як повідомляв портал Знай.uа, 29 грудня вийшла чергова частина шоу "Годный год", в якому збирається безліч зірок шоу-бізнесу.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес розповів шанувальникам, як вони з Надею Дорофєєвою розподілили роботу по дому.