Українська реперка Alyona Alyona підбила свої підсумки 2020 року. Пандемія зруйнувала музикантці багато планів, але дещо подужати все ж вдалося (у тому числі й у творчості та благочинності)— і зірка тримає кулаки за те, щоб 2021 став кращим. Також діячка хіп-хопу пишається, що скинула вагу й навіть ходила на побачення.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Аналізуючи цілі та плани, які я будувала в січні місяці 2020 року, з моїх вуст не сходила посмішка – ну от хто міг уявити, що з’явиться щось на кшталт коронавірусу та карантинних локдаунів. Чи писала би я ті пункти, знаючи майбутнє – ні. Чи виконувала я те, що планувала – так, але частково", — пояснює Альона.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Свої підсумки реперка поділила на окремі сфери, відзвіувавши про кожну з них:

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я приділяла час, увагу сім’ї та друзям. Провідувала далеких родичів. Навіть сходила на 6 побачень 🥰🥰🌸

Я торкнулася в творчості ще 3х глобальних тем (хоч ви ще й не чули всіх треків). Я змінила графік роботи і почала змінювати харчування, вчила англійський (до німецького так і не дійшла, зате в танцях познайомилася не тільки з хіп-хопом 😁😁😁), читала книги (не 20, але більше 5), я не пішла на курси блогерів, але освоїла тік ток 🏅. Хотіла зробити 4 зустрічі з фанами протягом року 😭.

Я почала скидати вагу. Впустила спорт в своє життя. Я розширила сферу благодійності, почала брати участь у різних проектах, ми самі організували один суботник і один благодійний розпродаж речей, і ще багато в чому сприяли іншим організаціям по допомозі людям та тваринам. Хоча дохід цього року був мінімальний, я все одно стабільно виділяла 12% на благодійність. Я не дала заплановану кількість лекцій для молоді, але карантин підштовхнув нас робити свою платформу, а не чекати, поки хтось покличе. Enko – це лише початок.

Сподіваюся, наступний рік все ж дасть нам змогу доробити все заплановане і перевиповнити наступні плани на рік. Тримаю за всіх нас кулачки. І вже пора ставити цілі на наступний рік", — написала Alyona Alyona.

Нагадавши, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.