Відома українська артистка, акторка гумористичної програми "Дизель шоу" і справжня красуня Вікткорія Булітко вирішила поділитися зі своїми шанувальниками шматочком яскравого настрою. Гумористка записала невелику сценку разом з колегою, яка іноді грає на сцені її маму.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко в мережі Instagram.

"#Олів'є стукає у двері!!! Відкривай!!!!! З наступаючим ВАС", - підписала публікацію Вікторія Булітко.

Акторки переспівали легендарну пісню, яку виконала Людмила Гурченко у фільмі "Карнавальна ніч". У відеоролику можна побачити, що дівчата озброїлися каструлями і черпаками, натякаючи на велику кількість олів'є. Кумедне відео зібрало вже кілька тисяч переглядів. Шанувальники Вікторії залишили багато коментарів з лайками у вигляді вогників, ялинок і новорічних іграшок.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно була прекрасна новина для всіх, хто любить Олю Полякову і "Дизель Шоу". У новорічну ніч суперблондинка об'єднається з гумористичною студією для того, щоб дарувати вам святковий настрій. Ми дізналися про це з Instagram-аккаунта "Дизель Студіо".

Раніше повідомляли, зірка "Дизель шоу" Танкович знайшов круту заміну олів'є на новорічний стіл.

Як повідомляв Знай.uа, після заяв про політику актори "Дизель Шоу" приготували не тільки жарти: "Відразу відчуєте".

Знай.uа писав, зірка "Дизель шоу" Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви на Новий Рік.