Всесвітньо відома реп-виконавиця Cardi B вирішила знову здивувати своїх шанувальників у скандальному стилі. Реперша приголомшила новим постом в мережі Twitter - зірка обрала несподівану жертву - мультфільм "Свинка Пеппа", а саме головну героїню.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Только никому".

Публікація Cardi B, скріншот: Telegram
Публікація Cardi B, скріншот: Telegram

"Cardi B проти Свинки Пеппи! Після того, як донька реп-артистки подивилася мультик, вона не може пропустити жодної калюжі, чим псує дорогі уггі. Карді в Твіттері пообіцяла помститися свині. Цікаво, як?",- пишуть автори публікації.

"Моя дівчинка дивиться "Свинку Пеппу" і тепер щоразу, коли бачить калюжу, хоче в неї стрибнути. Ця фігня доводить мене до межі! Вона псує свої уггі! Будь ти проклята, свинка Пеппа... Твої дні добігають кінця!", - написала артистка в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що дуетну пісню "WAP" виконавиць Cardi B (Карді Бі) і Megan Thee Stallion (Меган Ті) було названо найкращою піснею цього року. Такою вона стала за версією найавторитетніших музичних видань, серед яких "Rolling Stone", "Pitchfork", "NPR", "New York Times", "NME" і "Stereogum".

Раніше повідомляли, Cardi B і Megan Thee Stallion стали найкращими з піснею "WAP" в 2020 році: без скандалу не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Cardi B розважилася зі своєю маленькою копією в парку атракціонів.

Знай.uа писав, після голих цицьок - вібратор: Cardi B шокувала рекламою для дорослих.