Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Напередодні Нового року 38-річна артистка поділилася зворушливою новорічною публікацією. На опублікованому знімку Світлана зображена спільно зі своїми маленькими доньками – 9-річною Євою і 2-річною Тільдою, батько якої досі невідомий.

"Чекаємо на Новий Рік 🕊 🕊 🕊 🕊 🕊 Дуууууже чекаємо 👻❤️❤️❤️❤️", - написала Лобода.

Світлана Лобода з дочками, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З наступаючим, люблю тебе❤️", "Які хороші 😻 Щасливого Нового року❤️", "Дякую за те, що зробили мій 2020 рік найкращим... 🤲 найщасливішого Нового року❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода поділилася в своїх Insta Stories досить відвертою фотографією, на якій зображена її молодша донька Тільда під час купання у ванній. При цьому обличчя дитини Лобода воліє приховувати від шанувальників. Батько Тільди також невідомий.

    Нагадаємо, Світлана Лобода і Валерій Меладзе провели виступ в одному з київських ресторанів, не звертаючи уваги на встановлені карантинні обмеження.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода у весільній сукні збентежила спокусливими танцями: "Ураган почуттів".

    Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода нарвалася на критику через розкішну шубу: "Скільки бідних тварин".