Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео, тепло вітаючи численних шанувальників з Новим роком 2021. Так, артистка позувала навпроти високої і пухнастої ялинки в своєму будинку, суцільно всипаної золотою гірляндою і різними круглими кульками, а також декором у вигляді безлічі подарунків під нею.

Красуня приміряла яскраво-червоне облягаюче плаття з глибоким декольте і масивні срібні сережки-кільця, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Кароліна побажала фанатам здоров'я, щастя і сімейного благополуччя, закликаючи радіти кожному дню. При цьому зірка блиснула стрункою фігурою, особливо пишними грудьми і тонкою талією.

"З Новим роком, любі! ❤️

Найкраще тільки починається!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Добро переможе! ✨"

Фолловери не пройшли повз: "яка красива!!!❤ ️ 😍 😍 😍 😍 ", "З Новим роком, Кароліна! Будьте найщасливішою в новому році!🤗 ❤ ️ ", "З Наступаючим Новим Роком !", "Кароліночка! З Новим роком🎄будьте щасливі, улюблені і здорові!!! Ми вас дуже любимо ❤️❤️❤️", " Щасливого НОВОГО року ВАМ і вашій родині, Каролін❤️❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.