Актриса Ксенія Мішина і сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт після фіналу "Холостячки" не розлучаються ні на хвилину і вже живуть разом. Вони виглядають абсолютно щасливими і діляться цими емоціями з шанувальниками.

На цей раз у фан-акаунті проекту" Холостячка " опублікували спільну фотографію щасливої пари, де вони позують в незвичайних образах. Ксюша і Саша наділи на голови шапки у вигляді голів чорно-білих корівок.

При цьому Ксенія буквально повисла на Саші і широко регоче на весь рот. Хлопець намагається робити вигляд, що йому легко і теж посміхається.

Шанувальники прийшли в захват від такого заряду позитиву від улюблених Мішиної і Еллерта і залишили в коментарях масу теплих слів, поздоровлень і компліментів. Закоханих закликали не слухати нікого і жити в радості.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"милі і щасливі", " щасливі такі!Завжди залишайтеся такими!Ви заряджаєте вибуховою енергетикою!😘😘😘🔥❤️💕з Новим роком", "Дай Бог в цьому році вам щастя і кохання і сім'я ю", "Блін, ви такі класі, вітаю вас з новим роком", "Не слухайте нікого і будьте щасливі", "Щастя вам", "З новим роком!!а де синуля?", "Кохайтеся вічно😍"," нафік ти його вибрала)))", "з Новим роком радість , принадність, щастя тобі любові величезної і всього всього", "З Новим щастям!!! Любові радості та достатку", "клас, з Новим роком вас", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Еллерт перетворив" холостячку "Мішину в губату качечку, цілує його"дзьобом".

Як повідомляв Знай.uа, відкинутого Мішиною Льошу хочуть зробити новим Холостяком, українці розділилися на два табори.

Також Знай.uа писав, що Льоша з "Холостячки" зважився кинути бізнес заради Мішиної.