Анастасія Волочкова, колишня прима-балерина Большого театру, відсвяткувала Новий Рік найбільш канонічним для росіянки способом: баня, танці серед снігів і холодна купіль.

Усі етапи святкування балерина показувала у своїх сторіс у соціальній мережі “Інстаграм”.

Спочатку зірка заанонсувала, що в найближчі хвилини вона йде паритися до бані, а потім на неї чекатиме холодна крижана купіль.

Через деякий час жінка виставила коротке відео, на якому вона танцює під дитячу російську різдвяну пісеньку. На жінці лише купальник, валянки. Танцює вона посеред двору перед ялинкою, активно підіймаючи ноги і руки. Потрібно відзначити, що ноги у балерини справді чудові: стрункі, рівні і довгі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наступне сторіс показує балерину за процесом опускання у чан з холодною водою. Чан також стоїть посеред вулиці. Видно, що крижана вода щипає жінку за шкіру, тому вона трішки підстрибує. Через деякий час Волочкова змогла стати рівно і передати усім вітання і побажання.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.