Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила в Сторіс серію яскравих фото і відео, показавши, як вони з чоловіком Юрієм Горбуновим відсвяткували Новий рік 2021. Так, нічка у зіркової сім'ї видалася дійсно гарячою і запальною: спочатку парочка зустріла рік Металевого Бика втрьох з сином Іваном, після чого артисти вирушили в гості до кумів і за сумісництвом сусідів Потапу і Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

При цьому Юрій одягнувся в костюм Діда Мороза, тепло вітаючи друзів, серед яких можна помітити і маму Насті Каменських, Лідію Петрівну. Сама Катя Осадча приміряла розкішну оксамитову сукню чорного кольору, інкрустовану кристалами, підкресливши струнку фігуру. До слова, телеведуча в розпал свята стала і за діджейський пульт.

"2021 в нас на тебе великі плани!

Всім гарного року і втілення всьго, що на бажали цієї ночі!!! 1 січня день лінивий :)

а в вас?"

Фолловери не пройшли повз: "Які ви гарні!!! 💐 💐 💐 ", "З Новим роком. Любові, щастя і благополуччя вашій родині.", "Ви 😍чудові!!! Щасливого Нового року!!!", "Щастя Вашій родині🔥🔥🔥😍😍😍".