Колишня суддя МастерШеф і шеф-кухар Тетяна Литвинова часто дає рекомендації і ділиться цікавими рецептами зі своїми шанувальниками, але на її сторінці в соціальній мережі Instagram з'являються і особисті знімки.

Зараз вона поділилася цілою серією знімків і заговорила про новорічні канікули і традиції.

"Найчудовіші і найщасливіші дні в році 🎄🍾🌟🎉🎊🎄🎁🌟🎈🍾🎊🎉🌟🎄🎁🎈🎊🎉 багато років поспіль ми їхали на новорічні канікули 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍 подорожувати. Цього року, залишилися вдома з усіх відомої поважної причини. І я згадала принадність слів - скрізь добре, а вдома найкраще. Обожнюю свій дім ❤️ як це чудово кайфувати від традиційних речей, рідної мови всюди та глобального відчуття свята скрізь. Життя різна, але що то в ній непорушно! Зараз це любов, цінності і традиції ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ посилаю вам промінчики любові, ловіть❤️", - написала вона в підписі до фотографій.

"Красуня!!! Будьте щасливі ви і Ваша сім'я!!!! 👍 😍 🔥 ❤", "З Новим роком чудес🎄", "Танечка і наші промінчики любові летять до тебе❤❤❤", "З Новим Роком! Ви фантастично красива жінка!", "Яка ви світла, добра, позитивна. В просто вас обожнюю, промінчик світла)))", — написали користувачі в коментарях до цієї публікації..

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років

Як повідомляв "Знай.ua", Литвинова з МастерШеф поділилася найпростішим рецептом " Медовика": більше тісто розгортати не треба

Знай.ua писав, ведуча "МастерШеф" винайшла "еліксир молодості" без пластики: навіть в 70 можна виглядати на 40